Šta biste vi uradili? Svekrva je došla da živi sa nama. Ona je glavna.

Šta biste vi uradili? Svekrva je došla da živi sa nama. Ona je glavna.

Šta biste vi uradili? Svekrva je došla da živi sa nama. Ona je glavna.
Kako biste vi reagovali u ovoj situaciji?

“Imam 34 godine, a moj muž 36. Moja svekrva se doselila kod nas u stan pre tri meseca, nakon što joj je iznenada umro muž, moj svekar. Ona ima 68 godina. Najviše me nervira to što po ceo dan gleda TV, dok ja kuvam i čistim kuću. Zbog nje sam izgubila privatnost.

Najviše me nervira to što je ispremeštala stvari po kuhinji i kupatilu, kupila neke nove prekrivače, bez konsultovanja sa nama. Ljubazno sam je zamolila da to ne radi, ali ona me ne sluša. Moj suprug ne vidi u čemu je problem. Spremna sam da napustim sve i da odem,” očajna žena ispovedila se za časopis Sun, te potražila savet na rubrici Draga Deidra.

Odgovor je glasio:

“Razgovaraj sa suprugom i reci mu da vaš brak trpi ponajviše. Organizuj se tako da tvoja svekrva ima svoj prostor gde može da neometano gleda TV i da preuređuje tu sobu. Možda bi bilo dobro da se svi dogovorite kada ko čisti ili kada je čiji red da kuva. Posavetuj svekrvu da pronađe nova interesovanja i hobije…”

Kakav biste vi dali savet ovoj ženi?

Izvor:https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

U nastavku pročitajte i ovo:

Dr Ranko Rajović: Ovako me je baka za jedan dan naučila zašto pravila moraju da se poštuju!
Roditelji neposlušne dece, evo ideje

U internet emisiji “Vijugavim drumom sa Rankom Rajovićem”, čuveni specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka otkrio je kako ga je baka još u detinjstvu za jedan jedini dan naučila zašto pravila moraju da se poštuju!

“Kad odemo kod baba Đurđe, u Banjicu kod Peći, nas 30, dođemo uveče posle čitavog dana igre, najedemo se i legnemo svi u krevete kao sardine, tako spavamo. Ujutru dobijemo neke uštipke sa šećerom, najedemo se i napolje da se igramo. Duško, najstariji, jedini je imao sat. Baba mu je rekla: Duško, u 1 je ručak.

I mi odemo kod reke, igramo se tamo, kamenjem napravimo jezerce neko, kupamo se, uživamo. Kad je došlo vreme da se krene, mi odugovlačimo, nećemo još, pa umesto u jedan, stignemo pola sata kasnije.

A tamo, od ručka ostalo samo hladno meso u masti.

Mi pitamo: Pa bako, a ručak?

To vam je što vam je.

I znate kad smo bili na večeri? Tačno na vreme. Sutra na ručku? Tačno u jedan. Za dan nas je naučila”, ispričao je dr Rajović.

Leave a Reply