O nama. comka.com relativno je novi portal koji ima za cilj, da blagovremeno obavještava građane o novostima , kako u BiH tako i na cijelom balkanu. comka.com tim sadrži desetak osoba. Većinom svi imaju već zasnovan radni odnos , a ovaj projekat smo shvatili kao izuzetno važnu sporednu stvar, kojoj smo maksimalno posvetili. Cilj nam je postati medju top 10 najposjećenijih web portala u BiH i naravno opravdati povjerenje svih naših korisnika.

Pored novosti o dešavanjim na estradi, političkoj situaciji u državi, sportu, naš portal comka.com, objavljivat će i razne recepte za slana i slatka jela. Kao i recepte za prirodno liječenje raznih bolesti i patoloških stanja.

Radimo sve kako bi Vama uljepšali boravak na ovom portalu. Cilj nam je da u svakom trenutku na našem portalu možete pročitati nešto novo, zabavno, edukativno , da za svakoga od Vas ima po nešto zanimljivo.

Naš rad prati oko 200 000 pratitelja na društvenoj mreži facebook. Nadamo se da će taj broj rasti i da ćemo nastaviti ispunjavati vaša očekivanja , i zadržati vaše povjerenje.

Za sva pitanja o nama, obratite nam se putem E-maila na dominantni.com@gmail.com, ili porukom u podnožju (footeru) našeg portala na način da ispunite kontakt formu .

Uslove korištenja (privacy policy ) portala comka pogledajte na sljedećem linku. https://dominantni.com/privacy-policy-uslovi-koristenja-dominantni-com-portala/