Tri greške sa ružem za usne – ne čini ih i ti !

Tri greške sa ružem za usne – ne čini ih i ti !

Tri greške sa ružem za usne – ne čini ih i ti !

Ruž za usne odavno nije samo “jedna vrsta” šminke! On je mnogo više od toga – može da poboljša raspoloženje, privuče poglede, skrene pažnju s umornih očiju, zavodi…

Međutim, pri nanošenju česte si greške koje će narušiti savršen look.

Zato, pazi na ovo…

Greška #1: Ne koristite primer za usne

Primer ne priprema samo našu kožu na make-up i naše trepavice na sjenilo, nego postoje posebni primeri za usne – koji trebate koristiti prije nanošenja ruža za usne. Oni se brinu za to da će ruž za usne biti intenzivniji te će istaknuti boju. Osim toga, takoreći neutrališe usne. Ako su previše masne ili suhe i ruž za sune se inače ne bi držao, primer će se pobrinuti za jednostavno nanošenje.

Greška #2: Ne koristite olovku za usne

Nakon primera treba nanijeti olovku za usne. Preskačete taj korak? Onda vam se ruž za usne vjerovatno ne drži toliko dugo koliko bi mogao. Naime, olovka za usne pobrine se da ruž ostane tamo gdje mu je mjesto: naime, na našim usnama. Bez lijepog ruba može se dogoditi da ruž za usne nakon nekoliko sati “iscuri” prema gore ili prema dolje. Kad nanosite olovku za usne važno je da to ne radite u jednoj liniji. Tako će izgledati kao “okvir”. Radije nanesite olovku malo na usne te ispuni gornju polovinu usne. Kad nanesete ruž za usne, nastaće harmonična ukupna slika, a olovka i ruž će se fino povezati.

Greška #3: Zaboravite na ugao usana

Nije baš lako pogoditi usko mjesto između gornje i donje usne, ali izgled će biti savršen kad kompletne usne – uključujući i ugao usana – imaju boju. Kako bi to lakše napravili, možete koristiti tanki kist ili ga obojati olovkom za usne.

Tri greške sa ružem za usne – ne čini ih i ti !

Draga moja, ljubav nema veze sa onim što si prije znala: Pravu ljubav moraš da platiš – gorko!
Ljubav sa dvadeset i sa pedeset godina nije ista ljubav. Ja sam se uvjerila na svom primjeru

Ljubav kakvu je znamo sa 20 godina, nije ista kao ona sa 30, a pogotovo ne kad u d**e spucaš 50 i kusur godina, oprostite na izrazu!

Kada ste oboje mladi, nekako se brzo zalijepite jedno za drugo. Pa, bez razmišljanja o tome kakav je, kakvi su njegovi, da li imaju psihičkih poremećaja u porodici, samo zaronite u tu ljubav, izgubite glavu. Jedino što je bitno je da je lep i zgodan, da vas gleda milo i da je uvek tu. Pogledajte više …

Preuzeto sa: https://zenski.ba/

Leave a Reply